Tilaaminen Addnaturelta on erittäin helppoa: Kun olet sijoittanut haluamasi tuotteet ostoskoriin, voit tehdä tilauksen klikkaamalla "Lisää ostoskoriin" -painiketta. Suosittelemme, että luot asiakastilin.

Uutena asiakkaana voit luoda tilin tilausprosessin aikana, jolloin kirjaudut sisään automaattisesti. Jos sinulla on jo asiakastili, voit yksinkertaisesti kirjautua sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi.

Voit tehdä tilauksia myös ilman asiakastilin rekisteröintiä. Napsauta rekisteröintilomakkeessa "Jatka ilman rekisteröintiä" ja seuraa tilausprosessia.