Tietosuojasyistä tilausta ei ole mahdollista muuttaa.

Voit peruuttaa tilauksesi itse tiettyyn pisteeseen asti ja tehdä sitten uuden tilauksen.

Voit peruuttaa tilauksesi täällä https://www.addnature.fi/query-order.html

Jos tämä ei ole mahdollista, voit kieltäytyä vastaanottamasta lähetystä milloin tahansa.

Kun palautus on vastaanotettu, summa palautetaan, jos se on jo maksettu. Jos tilaus on laskulla ole yhteydessä Klarnaan, jotta he ovat tietoisia palautuksesta ja näin voivat laittaa laskun taukotilaan. Voit tehdä sen myös itse Klarna sovelluksen kautta.