Tilauksen jälkeen lähetämme sinulle tilausvahvistuksen sähköpostitse.

Tämä sisältää valitsemasi tuotteet, laskutus- ja toimitusosoitteesi sekä valitun maksutavan.

Vaihtoehtoisesti voit tarkastella tilauksesi tilaa milloin tahansa asiakastililläsi tilaushistoria-osiossa.

Jos sinulla ei ole tiliä meillä, voit tarkistaa tilauksesi tilan täältä https://www.addnature.fi/query-order.html.

Heti kun tilauksesi lähtee varastoltamme, saat lähetysvahvistuksen.