Jos toimittamamme tuote on vahingoittunut tai huonokuntoinen, ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme.

Voit luonnollisesti palauttaa käyttämättömän tuotteen meille maksutta ja ilmoittaa palautuksen syyn.

Heti kun olemme vastaanottaneet tuotteen ja tarkistaneet sen, palautamme summan. Laskusi päivitetään Klarnaan tai saat hyvityksen Klarnan kautta muutaman arkipäivän kuluessa.

Lisätietoja palautuksen tekemisestä saat klikkaamalla tästä. https://www.addnature.fi/returns.html.