Käsittelemme yleensä kaikki valitusasiat lakisääteisen takuun mukaisesti. Tärkeintä on, että otat meihin ensimmäisenä yhteyttä, jos sinulla on ongelmia tuotteen tai tilauksen kanssa.


Mikä on lakisääteinen takuu?

Kaikilla tuotteilla on 24 kuukauden lakisääteinen takuu, joka astuu voimaan, kun tilauksesi on toimitettu sinulle. Jos tuote todetaan vialliseksi 24 ensimmäisen kuukauden aikana, sinulla on oikeus tehdä valitus (reklamaatio), ja meidän tulee tarjota sinulle joko tuotteen korjaus, alennus tuotteen ostohinnasta tai korvaava tuote. Huom! Omatoimisia korjauksia ilman konsultointia kanssamme, ei korvata. 


Lakisääteinen takuu koskee vain materiaalivikoja eli valmistus- ja tuotevikoja, jotka ovat olemassa toimituspäivänä. Virheellisestä kokoonpanosta tai käytöstä, muunnoksista, riittämättömästä varovaisuudesta tai kulumisesta johtuvat vauriot eivät kuulu takuun piiriin.


Jos havaitset, että meiltä ostettu tuote on viallinen

Jos haluat tehdä reklamaation, niin ota meihin yhteyttä käyttäen samaa sähköpostiosoitetta kuin tilausta tehdessäsi ja anna myös seuraavat tiedot:

  • Tilausnumero
  • Vähintään kaksi kuvaa tai videofilmiä — yksi koko tuotteesta ja toinen, jossa vika/virhe näkyy.
  • Tarvitsemme myös sarja- tai runkonumeron, jos tuotteessa on sellainen.
  • Lyhyt kuvaus viasta/virheestä ja miten se ilmenee.


Kun olemme vastaanottaneet kaikki tarvittavat tiedot, rekisteröimme ja käsittelemme reklamaatiosi. Sen jälkeen otamme sinuun uudelleen yhteyttä ja esitämme mahdolliset ratkaisuvaihtoehdot ja/tai kerromme seuraavat vaiheet. Riippuen vastaanottamiemme pyyntöjen määrästä, valituksen käsittely voi viedä muutaman päivän. Pyydämme, ettet lähetä useampia pyyntöjä, sillä se vain pidentää vastausaikaa.